Serviciile Delta Finance

Suntem aici sa te ajutam

Servicii

Scrisori de garantie financiara

Scrisorile de garanţie reprezinta angajamentul irevocabil , conditionat si necondiţionat prin care o persoană fizică sau juridică, denumită garant/emitent (DELTA FINANCE IFN S.A.), se obligă, la solicitarea unei persoane fizice sau juridice denumită contractant/ordonator (solicitantul scrisorii de garanţie), în considerarea unui raport obligaţional preexistent accesoriu contractului comercial pus la dispoziţia sau emis în favoarea unui titular de drepturi, în virtutea contractului încheiat, capabil să asigure respectivului beneficiar realizarea certă a drepturilor garantate sau despăgubirea bănească corespunzătoare pentru daunele provocate de nerealizarea acestor drepturi, în conformitate cu termenii angajamentului asumat.

Citeste mai mult

Servicii

Credite Nevoi Personale

Intotdeauna, inainte de a lua o decizie, trebuie sa fim bine informati. Fie ca este vorba de un produs electroncasnic, de o masina sau chiar de o casa, trebuie realizata o cercetare in prealabil. Dar daca avem nevoie sa luam un credit rapid, care sa ne ajute in rezolvarea problemelor urgente? Cum descoperim care este cel mai bun credit de nevoi personale?

Ofertele de creditare sunt variate, iar in cadrul IFN-urilor sunt chiar asemanatoare. Diferentele constau in primul rand in conditiile de acordare a creditului: unele companii au in vedere actele, altele contul sau cardul bancar, etc.


Iata care sunt conditiile de creditare in cadrul DELTA FINANCE IFN:

 • un numar de telefon mobil personal;
 • o adresa de email personala;
 • dovada veniturilor lunare, indiferent de sursa;
 • act de identitate.

 • *** Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs pe office@deltafinance.ro

  Cere oferta

  Servicii

  Credite Persoane Juridice

  Ne adresăm companiilor mici şi întreprinzătorilor individuali (persoane fizice autorizate, asociaţii familiale şi persoane ce desfăşoară activităţi independente – profesiuni liberale), care îşi desfăşoară activitatea în următoarele domenii: comerţ, servicii (inclusiv cabinete medicale, de avocaţi, notari, etc.), construcţii (tehnicieni, contractori, subcontractori, etc.) transporturi (taximetrişti, transportatori, etc.) sau mică producţie etc., fără ca această enumerare să aibă caracter limitativ. Sumele acordate sub formă de credit pot fi utilizate pentru dezvoltarea activității curente, achitarea datoriilor curente sau restante sau achiziția de mașini, utilaje sau imobile.


  OFERIM CREDITE PRIN:

 • Factoring: Operatiunea prin care puteti incasa rapid , in avans, pana la 90% din valoarea facturilor emise catre clienti. Factoringul este cea mai buna solutie in cazul problemelor de cash-flow.
 • Scontare: Operatiunea prin care puteti incasa rapid , in avans , pana la 90 % din valoarea BO si CEC primite de la client. Scontarea BO si CEC se realizeaza prin girarea instrumentelor de plata in favoarea DELTA FINANCE IFN S.A.

 • Solutii de finantare pentru START UP in vederea dezvoltarii micilor afaceri

  Creditul de Început e simplu si clar. Totul este la vedere, iar ratele creditului sunt stabilite în funcţie de capacitatea ta de plată şi de sezonalitatea afacerii tale.
  Caracteristici: * maxim 100.000 RON/48 de luni (investiții sau capital de lucru)

  * primești credit chiar dacă ai mai puțin de 3 luni de activitate

  * rata lunară din contract rămâne fixă pe tot parcursul creditului

  * în funcție de specificul fiecărui proiect, solicităm garanții flexibile


  *** Solicita o discutie cu un consultant

  Cere oferta

  Servicii

  Credite Persoane Fizice

  De ce să luați un credit de nevoi personale de la DELTA FINANCE IFN S.A.? Pentru că noi oferim planuri de viitor.
  Ne dăm seama că un credit este o decizie importantă, așa că vă sfătuim să vă gândiți bine înainte de a lua un împrumut. Împreună cu dumneavoastră analizăm și stabilim cât de mult vă puteți îndatora, pentru ce perioadă de timp și dacă putem să dăm viață împreună, planurilor de viitor.

  Mai mult decât atât, vă oferim fără niciun cost suplimentar sprijin ulterior pe toată perioada derularii contractului. Indiferent dacă doriți o suplimentare sau o reeșalonare, noi ne considerăm parteneri de încredere pentru clienții noștri.

  Cere oferta

  Servicii

  Credit Masina - Leasing

  Pentru companii, leasingul reprezintă cea mai avantajoasă metodă de finanțare, ce permite extinderea activității companiilor, retehnologizarea acestora. DELTA FINANCE IFN completează gama de produse şi servicii a grupului cu o ofertă specifică activităţii de leasing pentru autoturisme și vehicule comerciale, noi și rulate.

  Cere oferta

  Contacteaza-ne

  Intra in contact cu noi