Despre noi

Cine suntem?

Delta Finance

Delta Finance IFN este o institutie financiara acreditata de BANCA NATIONALA A ROMANIEI si care isi desfasoara activitatea in baza legii 93/2009.
Societatea noastra functioneaza sub autorizatia RG-PYR-41-110344/14.02.2019

Beneficiile de a lucra cu Delta Finance

 • Rapiditate
 • Corectitudine
 • Dobanzi mici
 • Solutii complexe
 • Eficienta
 • Delta Finance

  Misiunea noastră

  Să încurajăm antreprenorii să-și ducă mai departe afacerile, oferindu-le garanții reale. Prin programele noastre de garantare și finanțare dorim să venim cu soluții eficiente pentru eliminarea riscurilor comerciale și să asigurăm continuitatea în business. Astfel, mizând pe transparență, eficacitate și corectitudine în servicii, să devenim alegerea voastră numărul 1 pentru emiterea de scrisori de garanție și consultanță financiară.

  Ne gandim la partenerii nostri

  Valorile noastre

  Comunicarea clară, rapidă și eficientă este prima condiție pentru ca obiectivele oricărei organizații să poată fi atinse.
  Suntem disponibili online și oferim consultanță financiară gratuit, pentru ca voi să puteți asimila rapid și corect toate condițiile și avantajele serviciilor noastre și să puteți aplica pentru ele în orice moment. În acest fel vom putea crește împreună!

  Unicitatea fiecărui client reprezintă un detaliu important pentru noi. Analizăm profilurile cu atenție și emitem scrisori de garanție financiară pentru orice tip de nevoi, oferind costuri personalizate. Scopul nostru este ca orice persoană juridică și fizică să poată solicita și primi ajutorul nostru, iar noi să devenim partener de încredere pentru garantare și finanțare.

  Încurajăm proactivitatea și ne implicăm direct în dezvoltarea afacerilor fără griji. Eliminarea riscului în business generează asumarea deciziilor mai ușor și asigură fluidizarea activității. Suntem alături de voi pentru a trece mai ușor peste dificultățile financiare și pentru a vă da curaj să investiți mai departe.

  Delta Finance

  Serviciile noastre

  Scrisori garantii bancare

  Scrisorile de garanţie reprezinta angajamentul irevocabil şi necondiţionat prin care o persoană fizică sau juridică, denumită emitent (DELTA FINANCE IFN S.A.), se obligă, la solicitarea unei persoane fizice ...

  Credite Persoane Fizice

  De ce să luați un credit de nevoi personale de la DELTA FINANCE IFN S.A.? Pentru că noi oferim planuri de viitor

  Credite Persoane Juridice

  Ne adresăm companiilor mici şi întreprinzătorilor individuali (persoane fizice autorizate, asociaţii familiale şi persoane ce desfăşoară activităţi independente

  Credite Nevoi Personale

  Intotdeauna, inainte de a lua o decizie, trebuie sa fim bine informati. Fie ca este vorba de un produs electroncasnic, de o masina sau chiar de o casa, trebuie realizata o cercetare in prealabil.

  Credit Masina

  Pentru companii, leasingul reprezintă cea mai avantajoasă metodă de finanțare, ce permite extinderea activității companiilor, retehnologizarea acestora.

  Contacteaza-ne

  Intra in contact cu noi